Skip to content
Gult eller blått?
Primary Menu
Bilder
Dagens reflektion
Fredrikförbundet
Fågelskådning
Färdkost
Blodkorv
Havregrynsgröt
Lövbiff special
Varmakoppen
Samlade tankar, egna och andras citat…
Gubbagänget
Gubbarnas bästa
Älggryta från Jämtland
Ananaspaj
Ångbåtsbiff med stekt lök
Ankbröst med apelsinsås
Äppelmums
Blåbärskladdkaka
Blåbärskräm, toppad med vit chokladmousse och rostad mandel
Chicken Kiev
Emmys äppelkaka
Enkel citronmousse
Fisksoppa
Fläskfilé provencale
Hjortfärsbiffar med potatispuré, svampsås och gröna ärtor
Kalvlever Anglais
Kalvytterfilè med potatismos och tomatkompott
Kantarellsås
Kreolsk gryta – lätt att göra till många
Lax på tunnbröd
Laxsida i ugn
Mintchokladmousse
Pain au choclat
Parmalindad fläskfilé fylld med ädelost, bacon och lök
Rabarber-/jordgubbspaj
Rödbetor med chèvre
Romsås
Skånsk äppelkaka
Skinkstek med rödkål och äppelmos
Skomakarlåda
Småländsk ostkaka
Stek sill med ”päregröd”
Stekt oxfilé med svampgräddsås och permasangratinerad potatis
Torskrygg
Torta Caprese
Tre små aptitretare
Tre-rätters-meny, del 1
Tre-rätters-meny, del 2
Tre-rätters-meny, del 3
Tre-rätters-meny, del 4
Tre-rätters-meny, del 5
Västerbottenparfait med ljumma hjortron
Äggmuffins på plåt
Blåbärspaj – med härligt doft av vanilj
Chokladfondant
Chokladvåfflor
Dillkött med kokt potatis
En god fiskgratäng
Fransk mandelpaj
Gravlaxsås – din egen
Gubbaröra
Hjortfärsbiffar
Kalkonschnitzel med lyxig parmesan- och tryffelmos
Kålpudding
Laxlåda
Lerpottesill
Pannkaksmuffins
Rabarberpaj
Smörstekta äpplen med kanelglass
Ugnsbakade äpplen
Ungersk gulasch
Vildsvinsstek
Wallenbergare
Resor
Däggdjur i Kenya och Tanzania
Fågelbilder från Kenya och Tanzania
Startsidan
Gult eller blått?
Posted on
11 september, 2022
18 november, 2023
by
Ska jag ta gul eller blå eller kanske båda. En högst aktuell fråga i dessa oroliga tider.
Stridigt
Bilder
Dagens reflektion
Fredrikförbundet
Fågelskådning
Färdkost
Blodkorv
Havregrynsgröt
Lövbiff special
Varmakoppen
Samlade tankar, egna och andras citat…
Gubbagänget
Gubbarnas bästa
Älggryta från Jämtland
Ananaspaj
Ångbåtsbiff med stekt lök
Ankbröst med apelsinsås
Äppelmums
Blåbärskladdkaka
Blåbärskräm, toppad med vit chokladmousse och rostad mandel
Chicken Kiev
Emmys äppelkaka
Enkel citronmousse
Fisksoppa
Fläskfilé provencale
Hjortfärsbiffar med potatispuré, svampsås och gröna ärtor
Kalvlever Anglais
Kalvytterfilè med potatismos och tomatkompott
Kantarellsås
Kreolsk gryta – lätt att göra till många
Lax på tunnbröd
Laxsida i ugn
Mintchokladmousse
Pain au choclat
Parmalindad fläskfilé fylld med ädelost, bacon och lök
Rabarber-/jordgubbspaj
Rödbetor med chèvre
Romsås
Skånsk äppelkaka
Skinkstek med rödkål och äppelmos
Skomakarlåda
Småländsk ostkaka
Stek sill med ”päregröd”
Stekt oxfilé med svampgräddsås och permasangratinerad potatis
Torskrygg
Torta Caprese
Tre små aptitretare
Tre-rätters-meny, del 1
Tre-rätters-meny, del 2
Tre-rätters-meny, del 3
Tre-rätters-meny, del 4
Tre-rätters-meny, del 5
Västerbottenparfait med ljumma hjortron
Äggmuffins på plåt
Blåbärspaj – med härligt doft av vanilj
Chokladfondant
Chokladvåfflor
Dillkött med kokt potatis
En god fiskgratäng
Fransk mandelpaj
Gravlaxsås – din egen
Gubbaröra
Hjortfärsbiffar
Kalkonschnitzel med lyxig parmesan- och tryffelmos
Kålpudding
Laxlåda
Lerpottesill
Pannkaksmuffins
Rabarberpaj
Smörstekta äpplen med kanelglass
Ugnsbakade äpplen
Ungersk gulasch
Vildsvinsstek
Wallenbergare
Resor
Däggdjur i Kenya och Tanzania
Fågelbilder från Kenya och Tanzania
Startsidan